logo
home-button
laptop
microchip
repairing-service
about-us
phone-book
language_mk
language_en
location
ponuda
Пронајдете го саканиот производ по најниска цена:
envelope

Нови производи

Digital - Хотел Менаџер

Паметен работен панел за рецепција и целосна органиазација на хотелското работење
-комплетно автоматизиран чен ин и чек аут процес
- комплетен преглед и статистики од работењето
-синронизција со онлине букиннг сервиси
-без потреба од имсталации
-лесен и едноставен за употреба
-без трошоци за одржување
-лесен и брз пристап до состемот од секаде преку веб

hotel hotel
ECK - Order It

Напреден панел за контрола сметка од преносен уред смартфон,таблет или лаптоп.Користи конекција на wi-fi мрежа без потреба од инсталирање и сетирање на софтвер врз уредот. Затоа не е потребен уред со високи перформанси или цена. Некои од можностите се:
- брзо и лесно формирање на порачка и испраќање
- преглед на сите отоврени порачки по маси или клиенти
- затворање на сметка
- печатење на фискална сметка, сметкопотврда или фактура

waiter waiter1